OM OSS

IFC är ett träningscenter där kunskap och gemenskap ligger i fokus. Vi erbjuder gruppträning, personlig träning, screening, rehabilitering och olika tjänster för idrottare och lag. Välkommen till inspirerande träning i en engagerande och inkluderande miljö.

 

press to zoom

press to zoom
1/1

Vi finns för dig

VI ÄR SPECIALISTER

Vår specialkompetens är screening, idrottsspecifik träning, rehabilitering och idrottsfysiologiska tester. 

GRUPPTRÄNING FÖR ALLA

Vi är bäst på funktionell träning och erbjuder dig  funktionell träning med fokus på styrka, uthållighet och konditionsträning. Vi har även specifika pass för tyngdlyftning och kettlebells.

Vi har även barnträning, mammaträning och träning för seniorer.

UNIK MILJÖ

Ifc är en specialanpassad anläggning för träning. Centret är ljust med stora öppna ytor för funktionell träning med bland annat en 30 meter lång konstgräsbana. Centret är handikappanpassat.

VAR FINNS VI?

Vår adress är Lilla Fabriksgatan 1, Skurup. Du hittar oss bredvid Skurup Padelcenter, ungefär tio minuters promenad från tågstationen.

Detta är vi

DSC_2170_Anders2.jpg

ANDERS HÅKANSSON

ÄGARE, TRÄNARE & UTBILDARE

Anders har universitetsexamen i pedagogik och har studerat idrottsvetenskapligt program på Malmö högskola. Han har också vidareutbildat sig inom träningsfältet – inom allt från rehabilitering, behandlingar och screening till prestationsträning. Han har också stor erfarenhet av att ta fram kravprofiler och att arbeta med lag och landslag. 

Till meritlistan hör också Svensk mästare och landslagsman i karate, förbundskapten i karate och fysansvarig för svenska karate förbundet.

Anders är vår personliga tränare och utför screening och analys av kroppsrörelser och hjälper dig att komma till rätta med problemområden och smärta. Han ger dig verktygen för att få tillbaka en kropp i full funktion för att kunna prestera mera i din vardag och idrott. 

I samband med personlig träning hjälper Anders dig också med kostrådgivning och kroppsmätning.

Anders utför fystester och optimerar din prestation som idrottare. Han hjälper dig att utveckla och skapa en fysik som tål idrottens krav och belastningar. 

mail: anders@ifcskurup.se

_DSC_4309_Therese_2020_edited_edited.jpg

THERESE JOHANNESSON

FRISKVÅRDSKONSULT & INSTRUKTÖR

Therese är utbildad hälsopedagog och arbetar med anpassade lösningar för företag vilket ger starka och friska medarbetare. Om du är företagsledare så är det alltså Therese du ska kontakta.

 

Therese har också gått utbildningen IFC Grundtränare och hon brinner för träning i alla dess former. 

mail: therese@ifcskurup.se

_DSC_4389_Julia.jpg

JULIA PERSSON

KETTLEBELLTRÄNARE

Julia är ifc´s kettlebell-nörd. Allt Julia gör går ut på att optimera rörelser och uthållighet med dom där kloten. Hon är nybliven Europamästarinna och har även ett par SM-medaljer i bagaget.  

Julia är utbildad IFC Grundtränare.

DSC_2144_Thomas2.jpg

THOMAS SVENDSEN

INSTRUKTÖR

Thomas har gått utbildningen IFC Grundtränare och instruerar i functional fitness och functional strength. Själv gillar han att variera sin träning och testar gärna allt från tyngdlyftning till triathlon.

_DSC_4254_Emelie_2020.jpg

EMELIE JOHANSSON

INSTRUKTÖR

Emelie har gått utbildningen IFC Grundtränare och instruerar i functional fitness. Hon är lika stark som hon är glad och älskar fysiska utmaningar vilket smittar av sig när hon coachar.

_DSC_4333_Francisca.jpg

FRANCISCA KERTZSCHER

INSTRUKTÖR

Francisca har en idrottsbakgrund inom gymnastiken och älskar rörlighetsträning.

Hennes favoritpass på Ifc är olympiska lyft och functional fitness.

Francisca är utbildad IFC grundtränare.

  • Vit Instagram Ikon
  • Facebook - Vit Circle

TRÄNA NÄR
DU VILL!

Öppet alla dagar
kl. 05–23

Välkommen till IFC

ETT KOMPETENSDRIVET CENTER SOM ERBJUDER ALLT FRÅN LEK OCH MOTION TILL ELITIDROTT