OM OSS

IFC är ett träningscenter där kunskap och gemenskap ligger i fokus. Vi erbjuder gruppträning, personlig träning, screening, rehabilitering och olika tjänster för idrottare och lag. Välkommen till inspirerande träning i en engagerande och inkluderande miljö.

 

1/1

Vi finns för dig

VI ÄR SPECIALISTER

Vår specialkompetens är screening, idrottsspecifik träning, rehabilitering och idrottsfysiologiska tester. 

GRUPPTRÄNING FÖR ALLA

Vi är bäst på funktionell träning och erbjuder dig löpträning, tyngdlyftning, kettlebellträning och functional fitness.

Vi har även barnträning, mammaträning och träning för seniorer.

UNIK MILJÖ

Ifc är en specialanpassad anläggning för träning. Centret är ljust med stora öppna ytor för funktionell träning med bland annat en 30 meter lång konstgräsbana. Centret är handikappanpassat.

VAR FINNS VI?

Vår adress är Lilla Fabriksgatan 1, Skurup. Du hittar oss bredvid Skurup Padelcenter, ungefär tio minuters promenad från tågstationen.

Detta är vi

ANDERS HÅKANSSON

ÄGARE, TRÄNARE & UTBILDARE

Anders har universitetsexamen i pedagogik och har studerat idrottsvetenskapligt program på Malmö högskola. Han har också vidareutbildat sig inom träningsfältet – inom allt från rehabilitering, behandlingar och screening till prestationsträning. Han har också stor erfarenhet av att ta fram kravprofiler och att arbeta med lag och landslag. 

Till meritlistan hör också landslagsman i karate, förbundskapten i karate och fysansvarig för svenska karate förbundet.

Anders är vår personliga tränare och utför screening och analys av kroppsrörelser och hjälper dig att komma till rätta med problemområden och smärta. Han ger dig verktygen för att få tillbaka en kropp i full funktion för att kunna prestera mera i din vardag och idrott. 

I samband med personlig träning hjälper Anders dig också med kostrådgivning och kroppsmätning.

Anders utför fystester och optimerar din prestation som idrottare. Han hjälper dig att utveckla och skapa en fysik som tål idrottens krav och belastningar. 

JENNI GRÖNENG

INSTRUKTÖR

Jenni är IFC´s outröttliga duracellkanin. Hon älskar kettlebells och functional fitness. Jenni har gått utbildningarna IFC Grundtränare och Steg 1 Tyngdlyftningsinstruktör för Svenska tyngdlyftningsförbundet. Till vardags arbetar hon på förlossningen i Ystad. Du träffar Jenni som oftast på Breakfast club och Vansinnesgympan.

MARIE KARLSSON

INSTRUKTÖR

Mia tar sig an de flesta utmaningar och är inte rädd för att ta ut sig till max. Favoritpass är energiutömmande workouts, gärna med både kroppsvikt och skivstång inblandat. Hon är utbildad IFC Grundtränare och en gång i tiden svensk mästare i boxning.

MARIA FRIBERG

INSTRUKTÖR

Maria tränar allt från functional fitness till löpning – gärna ofta och mycket. Maria har gått utbildningen IFC Grundtränare och Steg 1 Tyngdlyftningsinstruktör för Svenska tyngdlyftningsförbundet. Till vardags arbetar Maria som ekonom på Skurups kommun.

 

Just nu har Maria ett break i sin coachning men

kan gästspela ibland.

THERESE JOHANNESSON

INSTRUKTÖR

Therese är utbildad hälsopedagog och arbetar till vardags på Feelgood företagshälsa i Malmö. Therese har gått utbildningen IFC Grundtränare och hon brinner för träning i alla dess former. Du träffar Therese på på lördagar.

THOMAS SVENDSEN

INSTRUKTÖR

Thomas har gått utbildningen IFC Grundtränare och instruerar i functional fitness och functional strength. Själv gillar han att variera sin träning och testar gärna allt från tyngdlyftning till triathlon.

TOMMY DAVIDOVIC

SAMTALSCOACH & UTBILDARE

Tommy Davidovic är samtalscoach och föreläsare. Han är utbildad coach vid ICF (international coach federation) och på idrottsvetenskapligt program vid Malmö högskola. Han är också utbildad gruppcoach och hälsorådgivare steg 1 och 2.

 

Tommy ingår i IFC´s lärarteam.

  • Vit Instagram Ikon
  • Facebook - Vit Circle

TRÄNA NÄR
DU VILL!

Öppet alla dagar
kl. 05–23

Välkommen till IFC

ETT KOMPETENSDRIVET CENTER SOM ERBJUDER ALLT FRÅN LEK OCH MOTION TILL ELITIDROTT

KONTAKT

IDROTTSFYSIOLOGISKT CENTER

Lilla Fabriksgatan 1

274 30 SKURUP

073-9239922

info@ifcskurup.se

  • White Instagram Icon
  • Facebook - White Circle